Timexpert White power light világosító szérum 50ml

Az ideális szépség titka immár nem csupán a ránctalan bőr. Tündöklő, kristálytiszta bőr. Maga az arc belső ragyogása. Ezek ma az elvárások a fehérítő és világosító kozmetikai kezelésekkel szemben. A Timexpert White termékcsaládot kifejezetten a fakó és pigment foltos bőrre fejlesztettük ki. Az innovatív Melanolight Process technológia használatának köszönhetően, nemcsak hatékonyan eltünteti a foltokat, de megakadályozza az újak kialakulását is, általánosan pozitív hatást fejt ki: a kezelés eredményeként a bőr fiatalos, makulátlan és belső fénytől sugárzó lesz.

Javasolt:

• Az életkor, az UV-sugárzás, genetikai vagy hormonális tényezők miatt hiperpigmentált bőr számára.

• 25 éves kortól.

• Bármely évszakban megfelelő. Ha a kezelés nyáron történik, a bőrt nem szabad napsütés hatásának kitenni és magas fényvédő faktorú krém használata javasolt.

Timexpert White Power light világosító szérum booster 50ml

Valódi kozmetikai kincs, amely képes visszaadni az arc fiatalságát, ragyogását, áttetszőségét és fényességét. Méregteleníti a sejteket, kisimítja a bőrfelszín egyenetlenségeit. Megújítja a sejteket, újraszervezi a kollagén rostokat, erősíti a bőrt és csökkenti a ráncok mélységét és hosszát. Ennek köszönhetően a bőr visszanyeri fényét, eltűnnek a sötét árnyékok és foltok. A Soft Focus úttörő technológiája a csillogó gyémántmikroszemcsék millióinak segítségével kivételes módon világosítja és ragyogóvá teszi a bőrt. A búzakorpa kivonat és a C-vitamin révén a bőr ragyogása tökéletes lesz.

29 000 Ft