MP Medical International Kft.

+36-70-428-9522
kovacs.peter@seclinic.hu

Kovács Péter vagyok. Házas, egy gyermek édesapja.

Az elmúlt  húsz évben a kereskedelem különböző szférájában  töltöttem be beosztotti, majd vezetői munkakört Front Office és Back Office oldalon egyaránt.
Értékesítőként kezdtem, majd Értékesítési-, Kereskedelmi-, Beszerzési, Üzletfejlesztési Vezetőként, Kereskedelmi Igazgatóként folytattam pályafutásom, Kis-, Közép-, és Multinacionális vállaltoknál. Kereskedelmi igazgatóként közvetlenül 120 fő napi munkavégzéséért feleltem. A kereskedelmi oldal mellett, a gazdasági oldalon is gyarapítottam elméleti és gyakorlati ismereteimet. 2010-ben sikeresen abszolváltam egy Business Coach képzést, Elkötelezett kiszolgálás és Erőszakmentes kommunikáció szakon, amelyet 100 fő oktatása követett, az értékesítés hatékonyságának, valamint a kiszolgálás színvonalának növelése érdekében. Ezt követően Társadalombiztosítási és Bérügyintéző végzettséget szereztem. 2014-től üzletfejlesztéssel, majd HR vezetéssel foglalkoztam. 2018-ban felhagyva a biztonságot jelentő alkalmazotti státusszal, megalapítottam, saját cégemet, az MP Medical International Kft.-t. A Kft. üzemelteti az Esztétikai Klinikánkat, melyet feleségem vezet. A cég megalapítását követően két pályázaton indultam, egy Üzletfejlesztési és egy Uniós Foglalkoztatási pályázaton, és mind a kettőn pozitív elbírálást követően, több milliós anyagi támogatást nyertem cégemnek. Ezt a támogatást 100%-ban a Klinikára fordítottam, és versenyképes, innovatív gépek beszerzésébe fektettem.

Bizonyára minden cégvezető számára nehéz feladat a kereskedelmi és a gazdasági oldalt összhangban működtetni. A megfelelő szervezeti struktúrával viszont megteremthető egy egészséges balansz. Az adó-, és járulék kedvezményeket, valamint pályázati lehetőségeket kihasználva, a gazdasági oldal is termelhet bevételt a vállalatnak.

Ebben rejlő lehetőségeket kihasználva, az alábbi szolgáltatásokat ajánlom figyelmébe:  

Takarítsunk meg kiadást és teremtsünk új bevételt a gazdasági oldalon is!

Kattintson a lenti gombra és ismerje meg szolgáltatásainkat!