Sminktetoválás


A sminktetoválás elkészítéséhez nagy bizalomra van szükség, hiszen közvetlenül az arcon dolgozom és maradandót alkotok, ezért fontosnak tartom, hogy elmeséljem mit is jelent számomra. Fontos, hogy ebben a felelősségteljes szakmában, mindig a tudásom legjavát nyújtsam.

Először is, a sminktetoválás nem munka, hanem művészet a számomra. Éppen ezért, szeretek nyugodtan, pontosan és precízen "alkotni". Az általam elkészített sminktetoválás mindig személyre szabott, kifinomult és ízléses.

Amikor ránézek egy arcra már látom magam előtt, hogy mivel lehetne még szebbé varázsolni. Mindig a vendéghez legjobban illő színt, formát és technikát kínálom fel, hiszen számomra fontos, hogy kiemeljük az arc szép vonásait. Ez a lelkesedés, a szakma szeretete ad önbizalmat, hogy türelemmel, hozzáértéssel, precizitással és biztos kezekkel végezzem el a kért sminktetoválást.  

A sokoldalú sminktetoválás és annak előnyei

A sminktetoválással lerövidíthetjük a sminkelési időt, ez különösen akkor fontos, ha nincs elég idő a reggeli smink elkészítéséhez, nem mosódik el, így minden reggel egy szép sminkkel ébredhetsz. Kiválóan korrigálhatjuk a szemöldök, a szem vagy a száj asszimetriáját vagy hiányosságát. Különlegessé is teheti az arcot, hiszen a megfelelően, szépen elkészített sminktetoválással akár éveket is nyerhetünk (Anti-aging sminktetoválás).

Szemöldök tetoválás

Egy szépen elkészített szemöldök meghatározza arcunk vonásait! Egy tökéletes szemöldöktetoválás segít korrigálni a szemöldök formáját, hiányosságát. Formásabbá, ívesebbé és dúsabbá teheti azt. 

Szemöldök tetoválás fajtái

- Szálas szemöldök- A szálazásos sminktetoválás során a szemöldökszőrök közé finom, vékony szálakat húzok, melynek lefutása megegyezik az eredeti szemöldökszőr hajlásszögével, az így elkészült sminktetoválás megtévesztően hasonlít az eredeti szemöldökre. A saját szemöldökszál irányának növése határozza meg, hogy milyen típus szálrendezést választunk.  Ezzel a technikával természetes hatású, visszafogott eredményt érhetünk el. 

Azoknak ajánlom, akik nincsenek megelégedve a szemöldökük vastagságával és formájával, akik számára fontos a természetesség megőrzése, valamint szemöldökük csak részlegesen hiányos.

- Soft Powder (Púderes hatású) szemöldök- Nem titkolom, hogy az egyik kedvenc sminktetoválási technikáim közé tartozik. Azt is elárulom, hogy miért! Hiszen kifinomult, természetes, ugyanakkor kitudunk vele alakítani rajzos és szép ívű formákat. Akkor is kiválóan alkalmazható ez a tetoválási módszer, ha teljesen hiányzik a szemöldök. 

Azoknak ajánlom, akik ceruzával szeretik megrajzolni szemöldöküket. Szeretnék hangsúlyozni a szemöldök színét és szimmetrikussá szeretnék tenni a szemöldök formáját, de mégis hangsúlyosabb látványt szeretnének elérni a szálas szemöldök hatástól.

- Orosz Ombre szemöldök- Rajzos, szép ívű formát lehet vele kialakítani, ugyanakkor mégis lágy és természetes. A formán belül többféle színátmenet létezik, melyet vízszintes és a függőleges irányban is elkészítünk. A gyógyulást követően a színátmenet jól látható.

Azoknak ajánlom, akik számára fontos, hogy a legújabb trend tetoválást viseljék, akik ceruzával szeretik megrajzolni szemöldöküket. Szeretnék hangsúlyozni a szemöldök színét és szimmetrikussá szeretnék tenni a szemöldök formáját, de mégis hangsúlyos látványt szeretnének elérni. 

- Hibrid szemöldök- A hibrid szemöldök tetoválás során ötvözzük a Szálas- és a Soft Powder technikát. Többféleképpen készülhet. A leggyakrabban a szemöldök eleje vékony szálak rajzolásával indul és a szemöldök vége felé fokozatosan "púderezzük", de előfordulhat, hogy az egész szemöldök szálas technikával készül és szálak között finoman púderesre satírozzuk.

Azoknak ajánlom, akik számára fontos, hogy a legújabb trend tetoválást viseljék, akik ceruzával szeretik megrajzolni szemöldöküket. Szeretnék hangsúlyozni a szemöldök színét és szimmetrikussá szeretnék tenni a szemöldök formáját, de mégis hangsúlyosabb látványt szeretnének elérni a szálas szemöldök hatástól. 

Ajak tetoválás

Az ajaktetoválás gyönyörű formát és színt ad az ajaknak, hogy dúsabb, nőiesebb és formásabb legyen. Nagyon szeretek ajaksatírozást készíteni, mivel a női arcot ez tudja a legjobban élettel telivé, színesebbé és frissebbé varázsolni. Ha az ajaksatírozás mellett döntünk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy szép formájú és árnyalatú ajakunkat minden helyzetben viselhetjük.

Szemhéj tetoválás

A szemhéj tetoválással, szemünk formáján tudunk változtatni, kiemeli szemünk tekintetét és hangsúlyosabbá teszi  azokat.