Szempilla- és szemöldökfestés

A szempillák és a szemöldök tartós festése nem csak azért előny, mert kb. 2 hónapig nem kell utána festeni, hanem azért is, mert így fényt és színt kölcsönöz neki, illetve teltebb és dúsabb hatást fog kelteni. A THUYA márka ebben nagy segítségünkre van, hiszen a termékcsalád 9 különböző árnyalatot foglal magába, a szőkítő termékekkel együtt - így rengeteg lehetőségünk van a tökéletes árnyalatot megtalálni, hiszen a színeket akár magukban, de akár kombinálva is használhatjuk.

A termékeknek kettős hatása van: nem csak befesti a szemöldököt és pillákat, hanem ápolja is azokat - az alapanyagoknak köszönhetően.

Összetevők:

  • Keratin: amely a bőr felső rétegének fő alkotója. Erősítés és regenerálás a feladata, illetve kitölti a pilla szerkezetét, így varázsolva neki ellenállóságot és fényt.
  • Argánolaj: hidratálja a szálakat és selymessé, rugalmassá teszi őket. A gyors felszívódása ellenére is táplálja a pillákat és a szemöldökszálakat, így biztosítva a fiatalos és egészséges megjelenést.

A szempillafestés ideális kezelés, hiszen kihangsúlyozza a szem természetes szépségét. Egy kis festék csodákra képes: a tekintet intenzív és ellenállhatatlan lesz. A speciális színskála kihangsúlyozza a színek egyedi hatását. Három különböző színárnyalattal és azok kombinációival, különböző technológiákkal érjük el a vendég kívánságát. 

A szemöldökfestés előnye, hogy elég csak kicsit befesteni a szemöldököt, már akkor is dús hatást érünk el. A THUYA festékeivel könnyű dolgozni, ezért is alkalmazzuk ezt. Egy kis kreativitással nagyon elegáns és ápolt megjelenés érhető el. Kihangsúlyozza a tekintetet - akár már smink nélkül is. Különböző színárnyalat gondoskodik arról, hogy a megfelelő színt tudjuk a vendégnek felvinni.