Splendid FillAir - Hyaluron Pen


Hogyan működik a Splendid FillAir Hyaluron Pen?

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen sűrített levegő segítségével, előre meghatározott mennyiségű hyaluronsavat képes bejuttatni a bőrbe. A tűs eljárásokkal ellentétben ennél az eljárásnál a hyaluronsav egyenletesebben szétoszlatható a bőr rétegei között. A beavatkozás után, a kezelt területtől függően akár már egy napon belül nem látható külsérelmi nyom, viszont az eredmény azonnal észrevehető. Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen bármilyen fajta hyaluronsavat képes a bőrbe juttatni.

Mi az a hyaluronsav?

A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjá nak megtartása.

Ennek a sokoldalú cukormolekulának számos roppant kedvező hatása van a szervezetünkre, melyek közül a legfontosabbak a következőek.
- Nedvességmegkötő képesség
A hyaluronsav lenyűgöző tulajdonsága, hogy képes a tömegének akár az 1000-szeresét is megkötni vízben.
Ennek köszönhetően kontúrt ad a bőrnek, valamint volument és szilárdságot kölcsönöz a kötőszöveteknek.
- Nyomásállóság
A hyaluronsavnak köszönhetően a kötőszövetek jóval szilárdabbá válnak, ezáltal kevésbé összenyomhatóak.

Szervezetünk hyaluronsav tartalma a kor előrehaladtával csökken.

Az eredeti Splendid® FillAIR hyaluron pen segítségével bejutattott hyaluronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni, így tölti fel a mély ráncokat és hidratálttá teszi a bőrt. A kezelés egyaránt alkalmas a ráncok feltöltésére és az ajkak volumen növelésére. A kezelés eredményének tartóssága több tényezőtől is függ, többek közt a vendég életvitelétől és a hyaluronsav típusától.

Hyaluronsavval a ráncok ellen!

Ahogy öregszünk, szervezetünk egyre kevesebb hyaluronsavat termel. 
Már a huszadik életév környékétől csökken a szervezetben a mennyisége, melynek hatására lassanként megjelennek az öregedés első jelei, amik egyre erőteljesebbé válnak az életkor előrehaladtával. Így egyre nehezebbé válik az ízületek mozgása, a bőrön pedig pigmentzavarok, megereszkedett bőr és egyre mélyebb ráncok jelzik a hyaluronsav csökkenő termelődését.
A negyvenedik életév környékén válik mindez igazán láthatóvá és érezhetővé, ugyanis ekkorra már csupán fele annyi hyaluronsav termelődik, mint fiatalabb éveinkben. Mire elérjük a 60 éves kort, addigra pedig bőrünk hyaluronsav tartalma már csak a 10 százaléka az eredeti mennyiségnek.

Jól látható tehát, hogy ha meg akarjuk őrizni bőrünk egészséges és fiatalos külsejét, akkor pótolnunk kell a kötőszövetekben a csökkenő hyaluronsav mennyiségét.

Számos megoldás létezik a Hyaluronsavval történő kezelésre, krémek, gélek, kapszulák. Ezek viszont csak "felszíni" megoldást jelentenek, hiszen csak a bőr legfelső rétegében képesek hatni.

Ezt kiküszöbölve, nyújt hosszútávú megoldást a FillAir-Hyaluron Pen -nel végzett töltés, amely TŰ és FÁJDALOM NÉLKÜL képes hyaluronsavat a bőrbe juttatni. A ráncokhoz bejuttatott hylauronsav egyenletesen oszlik el a bőrben és természetesen módon köt meg vizet. Nagy előnye, hogy hónapok alatt bomlik le fokozatosan.
Ha szeretne bejelentkezni kezelésre, estleg kérdése merült fel, vagy konzultálni szeretne, a lenti gomb megnyomását követően láthatja elérhetőségeinket.