A Germaine de Capuccini márkát a 20. század 60-as éveiben alapította Carmen Vidal, egy spanyol kozmetikus. Ez az asszony, aki csodálatos érzékkel rendelkezett a szakma trendjeinek alakulását illetően, a kezdeti kis cégekből egy erős és sikeres vállalatot épített, amely napjainkban világszerte több mint 80 országba szállít kozmetikumokat és nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Szolnokon a Skin Esthetic Clinic is ezen csapat tagja lehet.


A Germaine de Capuccini filozófiája: 
 - A MAXIMÁLIS MINŐSÉG abszolút prioritás a gyártás teljes folyamata során. A germaine de Capuccini ezért az ISO        9001:200 minőségirányítási rendszert használja.
 - KIZÁRÓLAG 100%-BAN  BIZTONSÁGOS AKTÍV ÖSSZETEVŐKET HASZNÁL. A Germaine de Capuccini termékei nem    tartalmaznak parabéneket. Valamennyi termék Bőrgyógyászatilag tesztelt. A szem környékének kezelésére szolgáló    termékeket szemészeti szempontból is tesztelik.
 - A KUTATÁS ÉS FEJLSZTÉS AZ AKTÍV ÖSSZETEVŐKET ÉS A KOZMETIKAI TERMÉKEK TEKINTETÉBEN gyakorlatilag      megszakítás nélkül zajlik a Germaine de Capuccini laboratóriumaiban. A kutatással, fejlesztéssel és innovációval          foglalkozó részleg kiváló szakembereinek csapatata, újabbnál újabb termékekkel és kezelésekkel áll elő az Önök        számára. A márkát használó partnerek, mint a Skin Esthetic Clinic, így nem csak lépést tud tartania legújabb szakmai      trendekkel, hanem gyakran meg is előzik a konkurenciát.
 - KÖRNYEZETI FELELŐSSÉGVÁLLALALÁS a Germaine de Capuccini tiszteletben tartja a természetet, ezért nem végez állatkísérleteket. Nagy figyelmet fordít a hulladékok megsemmisítésére és az újrahasznosítható anyagok használatára.          

TERMÉKEK:

 - Bőrtisztító- és Előkészítő termékek
 - Bőrhámlasztók
 - Shock folyadékok
 - Flash lift
 - Bőrápoló szérumok és koncentrátumok
 - Masszázskrémek
 - A kezelés lezárására szolgáló krémek és emulziók
 - Arcmaszkok
 - Kozmetikai olajok
 - Kiegészítők
 - Sminkeltávolítás és Bőrtisztítás
 - Custom maszkok
 - Bőrápoló krémek és zselék

KEZELÉSEK:


   PUREXPERT: 

                          Innovatív bőrtisztítás a nagyon fiatal bőr univerzális és mégis egyénre szabott kezelése - Zsíros, normál                           és vegyes bőrre.
                          A Purexpert termékcsalád teljesen megváltoztatja azt amit eddig a bőrtisztításról gondoltunk. Ez egy                                minden igényt kielégítő professzionális kezelés, amely nagyon rövid idő alatt minden bőrtípust                                          gyönyörűvé és egészségessé varázsol. A Purexpert eredeti, kifinomult gondoskodást nyújt, melynek                               köszönhetően a bőr tiszta és egységes lesz. Összehúzza a pórusokat, csökkenti az                 egyenetlenségeket,                           megakadályozza az első ráncok kialakulását.  
  HYDRACURE: 
                          Aktív hidratáló kezelés a bőr ideális hidratáltságáért.
                          A hialuronsav három formájának felhasználásával.
                          100%-ban hidratáló hatás, csodálatos illattal kísérve.
                          Intenzív, azonnal és hosszan tartó hidratálást biztosít minden bőrtípusnak, különösen a dehidratáltság                               jeleit mutató bőr számára (kellemetlen érzés feszült, fakó, kimerült bőr, ráncok és az öregedés más                                   tüneteinek megjelenése) esetén ajánlott. 
                          Egész nap védi a bőrt a kiszáradástól és a szélsőséges időjárástól, támogatja a bőr természetes                                       ellenálló képességét a korai öregedéssel szemben. 
 ROYAL JELLY:
                         Méhpempő és Wolfiporia extensa alapú rendkívüli öregedésgátló hatású tápláló elixír.
                         Ez a kezelés újszerű megközelítést kínál a méhpempő alapú bőrápolásra a bőr optimális ellenálló                                      képességének regenerálódása érdekében.
                         A méhpempő egy egyedülálló elixír, a Wolfiporia Extensa pedig egy gombafajta, amelynek kivételesen                            erős öregedésgátló hatása van és közvetlenül a bőr "szívéig" azaz a bőrsejtekig hatol be. Itt jelentősen                            befolyásolja a bőr kohézióját és így visszaállítja bőr ellenálló képességeit. A méhpempő és a Wolfiporia                            Extensa kettőse számos hatást gyakorol a bőrre:
                         - A kezelés után a bőr felkészülten várja a hétköznapi stressz külső hatásait.
                         - Megújítja természetes ellenálló képességét a negatív hatásokkal szemben.
                         - Visszanyeri optimális ellenállását, azaz nem lesz érzékeny a külső negatív hatásokra, és gyorsabban                                regenerálódik.
                        Táplálja revitalizálja a mélyben regenerálja a bőrt, ami ezáltal ellenálló, feszes és világosabb tónusú. A                             termékek kellemes illatú nyugalmat és tökéletes komfort érzést áraszt. 

Germaine de Capuccini termékeinket megtalálod webshopunkban! Kattints az alábbi gombra!