Carbon Peeling kezelés

A bőrön gyakran találunk egyenetlenségeket. Ez lehet színbeli eltérés, ilyenek az ér eredetű problémák (pl. rosacea) és pigment eltérések, de lehetnek felszíni egyenetlenségek is mint például a ráncok, hegek, tág pórusok. Gyakran fordulnak hozzám vendégeim ezekkel a problémákkal. Tapasztalataim alapján nagymértékű javulást eredményez ezeknél a problémáknál a lézer fény alkalmazása a Carbon peeling kezelés, valamint a gyógynövény készítmények együttes alkalmazása.

Carbon-peeling (Bőrrejuvenáció)

A lézeres kezelés során finom szemcséjű carbon gélmaszkot helyezünk az arcra. Az előkészítési idő alatt a szénszemcsék bejutnak a pórusokba és ez a folyamat segíti elő, hogy a carbon gélmaszk a kezelés során elnyelje a lézerfényt. Miután elnyelte a lézerfényt kirobban a pórusokból kitisztítva azokat. A felrobbanó szénszemcsék eltávolítják az elhalt hámsejteket, ezért peelingként is alkalmazható. A kezelés kiváló a bőr faggyútermelésének csökkentésére, a tágpórusok összehúzására, valamint a lézerfény során hő keletkezik, mely elpusztítja az aknét okozó baktériumokat, így nagy mértékben javulhat a gyulladt, aknés bőr állapota mattá és tónusosabbá válik. De nem csak a gyulladt, aknés bőrre van jótékony hatással, hanem javítja a bőr keringését és a kollagén termelődését, megújítja, feszesíti bőrünket, valamint csökkenti a ráncok mélységét a lézer fény rejuvenációs effektusának köszönhetően.

Mi a teendő a kezelések előtt?

A szoláriumozás használatát és a napozást a kezelés előtt 2 héttel kerülni kell. A kezelés előtti egy hétben ne alkalmazzon barnító krémet sem.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A kezelések kb. 60 percig tartanak.

Mit a teendő a lézerrel végzett kezelések után?

Kezelések után fényvédő használata kötelező! A kezelést követő 2-3 hétben a bőrt fokozottan védeni kell a napsugárzástól. Másnap már nyugodtan alkalmazható smink és minden típusú otthoni kozmetikum.

A kezelést Picosur lézergép alkalmazásával végezzük. A lézergép alkalmazásával kapcsolatban további információt talál a szolgáltatásaink között megtalálható "Picosur Tetoválás eltávolítás" menüpont alatt.

Szeretne bejelentkezni, vagy konzultációs időpontot kérni? A lenti gomb megnyomását követően megteheti.