Testkezelés

Kavitációs zsírbontás:

Az ultrahangos zsírbontásnak a bőr alatti (subcutan) zsír csökkentésében van szerepe. Kiválóan alkalmas cellulit és a helyi makacs zsírpárnák kezelésére. Az ultrahang impulzus 5 cm mélységben képesek lehatolni a zsírszövetbe, ahol gyors rezgésre készteti a zsírsejteket, ezáltal apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül. A  vákuumbuborékoknak a szétrobbanása olyan nyomásváltozást eredményez, amelyek a zsírsejtek lebomlását idézik elő. A zsírsejtek glicerinné és szabad zsírsavvá bomlanak, mely a nyirokrendszer segítségével a májba jut, ott lebomlik és a vizelttel távozik. Az ultrahangos zsírbontást minden esetben kiegészítjük nyomásterápiával, ezzel növeljük a kezelés hatékonyságát. Az anyagcsere folyamatok javításához ajánlott a napi 2,5-3 liter folyadékfogyasztás. A kezelés különösen hatékony, ha csökkentjük a napi szénhidrátbevitelt. 

Kezelési idő: kb. 1 óra

Tűnélküli mezoterápiás zsírbontás:

A tűnélküli mezoterápia az elektroporáció elvén működő kozmetikai eljárás. Megfelelő hullámhosszúságú és rövid idő alatt kibocsátott intenzív elektromos impulzus eredményeként a sejtmembránok polarizációja megváltozik. Az elektromos impulzusoknak köszönhetően pici csatornák nyílnak meg a sejtfalon, melyeken szinte szabadon áramlanak be a hatóanyagok a sejtekbe és a sejtek közötti térbe. A tűnélküli mezoterápiát minden esetben kiegészítjük nyomásterápiával, ezzel növeljük a kezelés hatékonyságát. A módszer fájdalmatlan, nincs bevérzés, nincs gyógyulási idő.

A kezelést kúraszerűen kell alkalmazni heti 1-2 alkalom javasolt. 6 alkalom számít egy kúrának, mely szükség szerint megismételhető.

A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák a zsírbontáshoz, cellulit kezeléshez szükséges hatóanyagokat. Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja.

Kezelési idő: kb. 1 óra

Nyomásterápia-Hullámmasszázs:

Az ember nyirokrendszerét nyirokcsomók és nyirokutak alkotják. A nyirokrendszer egyfajta tisztogató, szűrő funkciót lát el, amivel nagyon fontos szerepet játszik a kórokozók elleni küzdelemben, az immunrendszer működésében. A nyirokrendszer erekből és nyirokcsomókból áll. 

A szervek és szövetek között összegyűlt szövetnedvet a nyirokkapillárisok (hajszálerek) veszik fel, nyirokerek, majd a még nagyobb nyirokértörzsekszállítják tovább, a nyirok a vénás rendszerbe kerül és végül a szívbe jut.

Az immunrendszerrel szoros kapcsolatban áll a nyirokrendszer, ezért fontos akadálytalan működése, hiszen meghatározza szervezetünk regenerációs képességét. A hullámmasszázs segíti a pangó nyirokfolyadék elvezetését a kötőszövetből és csökkenti a nyirokpangás által okozott tüneteket (pl. ödéma, duzzanat, cellulit).

Kezelési idő: kb. 1 óra

Arosha aromaterápiás fásilzás:

AzArosha kozmetikumok teljes körű és sokoldalú megoldást nyújtanak az eredményes kozmetikai kezelések végzésére. A testápoló termékeket természetes hatóanyagokkal állítják elő, így biztosítva a bőr egészségének megőrzését és az egészséges bőrkép helyreállítását.  

Rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, valamint gondoskodjunk a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

Az aromaterápiás fáslizás a hideg-meleg effektuson alapszik. A hatóanyagokban lévő illóolajok (pl. eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring) erős hiperémizáló (hűtő) hatású, melyek intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben, ennek következménye, hogy belső hidegségérzet lép fel a test mélyebb rétegeiben. A szervezetünk arra törekszik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A kezelés során fellépő belső hűvösségnek köszönhetően, a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat, hiszen az így keletkezett energia segítségével tudja fenntartani szervezetünk a hőegyensúlyt. 

Kezelési idő: kb. 1 óra

Stria kezelés mezopennel:

A striák a bőr kötőszöveti részében alakulnak ki. A bőr alatt található, feszességét szolgáltató kötőszöveti rostok a bőr hirtelen megnyúlása következtében elvesztik rugalmasságukat és megrepednek vagy elszakadnak. 

A mezopen kezelés, más néven kollagén indukciós terápia egy olyan eljárás, mely során egyenletesebbé, feszesebbé, rugalmasabbá válik bőrünk. A kezeléssel természetes módon serkentjük a saját kollagén rostunk termelődést, az így újonnan termelődött kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén a bőr feszes és bársonyos tapintású lesz. A létrejövő új rostok hozzáadódnak a meglévő "régi" kollagénhez, így javítva minőségüket.

Az eljárás során az apró tűk, mikrosérüléseket ejtenek a bőr felszínén, ami szabad szemmel nem látható és nem érezhető. Ekkor a szervezet azonnal reagál és elkezdi gyógyítani önmagát, beindítja regenerációs folyamatát. A kezelés során nemcsak a kollagén- és elasztin rostok termelést fokozzuk, hanem megfelelő mélységben steril (orvosi tisztaságú) hatóanyag komplexet juttatunk a problémás sejtekhez, hiszen a mikrosérüléseknek köszönhetően a bőr védekező funkcióját leküzdjük.

Látványos és tartós eredményt érhetünk el! 

A kezelés kúraszerű alkalmazása a leghatékonyabb. A bőr állapota meghatározza az alkalmak számát, de minimum 4-6 kezelést ajánlott a siker érdekében. A kezeléseket 2 hetente kell végezni, a két kezelés közben be kell tartani az otthoni ápolás szabályait. 

Kezelési idő: kb. 1 óra

Jáde köves masszázságy:

Ideális megoldás gerincpanaszokra, belső szerveink harmonizálására, stresszoldásra és méregtelenítés, így a fogyás segítésére.  A jáde ásványokat, pozitív élettani hatásuk miatt, a természetgyógyászat eredményesen használja gyógyításra, energizálásra és az egészség megőrzésére. Az esztétikai klinikánkon található WellSpa masszázságy eredeti Kínai ásványi jádekőből készült. 

Segítik a fizikai felfrissülést, a lelki és a szellemi relaxációt!

Kezelési idő: kb. 40 perc