Timexpert White Korrekciós krém bőrfoltokra SPF20 50ml

Az ideális szépség titka immár nem csupán a ránctalan bőr. Tündöklő, kristálytiszta bőr. Maga az arc belső ragyogása. Ezek ma az elvárások a fehérítő és világosító kozmetikai kezelésekkel szemben. A Timexpert White termékcsaládot kifejezetten a fakó és pigment foltos bőrre fejlesztettük ki. Az innovatív Melanolight Process technológia használatának köszönhetően, nemcsak hatékonyan eltünteti a foltokat, de megakadályozza az újak kialakulását is, általánosan pozitív hatást fejt ki: a kezelés eredményeként a bőr fiatalos, makulátlan és belső fénytől sugárzó lesz.

Javasolt:

• Az életkor, az UV-sugárzás, genetikai vagy hormonális tényezők miatt hiperpigmentált bőr számára.

• 25 éves kortól.

• Bármely évszakban megfelelő. Ha a kezelés nyáron történik, a bőrt nem szabad napsütés hatásának kitenni és magas fényvédő faktorú krém használata javasolt.

Timexpert White SPF 20 Korrekciós krém a bőrfoltokra 50 ml

A kiadós, könnyen felvihető krém ideális alap az arc és a dekoltázs sötét foltjai ellen ható kezeléshez. Minden nap gondoskodik a bőr számára nélkülözhetetlen hidratálásról és rugalmasságról. Véd az UVA és az UBV sugárzás és a bőr kiszáradása ellen. Folyékony textúrájának köszönhetően nagyon könnyen felvihető.

19 000 Ft