Timexpert C+ (A.G.E) szérum tiszta C vitaminnal 4x6ml

Rendkívül eredményesen veszi fel a harcot a glikációval, a bőr öregedésének egyik fő okozójával. Azonnali hatással csodálatos, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, puhává és bársonyossá teszi, eltünteti a ráncokat és egységesíti a bőrszínt. A Timexpert C+ (A.G.E.) kezelést követően az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.

Mi az a glikáció? A tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy a bőr öregedésének oka a glikáció. Glikáció akkor következik be, amikor a felesleges glükóz a bőrben a kollagén és elasztin rostokkal érintkezik és károsítja azokat. Az évek múltával a bőrsejtekben felhalmozódik a glikáció végterméke, a glikált fehérjék (angol rövidítéssel A.G.E.), és gyakorlatilag becsomagolják a kollagén és az elasztin rostokat, amelyek így elvesztik rugalmasságukat és idővel teljesen elpusztulnak. A glikáció károsítja a bőrben található kollagént, csökkenti a rugalmasságot, a szövetek megereszkednek, ráncok és a bőr struktúrában hibák alakulnak ki. Ennek eredményeként felgyorsítja az öregedés folyamatát. A glikációt nagyon hatékonyan meg lehet előzni a TIMEXPERT C+ (A.G.E.) kozmetikummal történő kezeléssel.

Javasolt:

• A korai öregedés jeleit mutatató, ráncosodó és nem egységes színárnyalatú bőr esetében.

• Fakó, fáradt bőrre.

• Valamennyi bőrtípusra minden évszakban.

Timexpert C+ (A.G.E) Szérum tiszta C vitaminnal 4x6ml

Tiszta C-vitamin koncentrátum intenzív bőrápolásra. Elősegíti a kollagén szintézisét, megakadályozza a szabad gyökök képződését a bőrben és erősíti azt. A C-vitamin tiszta állapotában jelentősen javítja a bőr minőségét és megjelenését.

21 000 Ft