Timexpert SRNS méregtelenítő bőrfiatalító szemkontúr krém 15ml

A TIMEXPERT SRNS termékcsalád a kozmetikai ipar legújabb technológiáin és ismeretein alapszik, és rendkívül hatékonyan támogatja a bőr védekező képességét a külső környezet agresszív hatásaival szemben. Napközben a fő hatóanyag, a Zinc-Glycine Complex dolgozik, amely a nemzetközi tudományos közösség legmagasabb díját, a Highest Award IFSCC 2009-et is elnyerte. Hatékonyan védi a bőrt a túlzott hideg és meleg, vagy éppen túlfűtött vagy túlhűtött szobák rendkívül száraz levegője ellen. Az éjszaka folyamán az RC-Advanced összetevő, aktív módon védi és javítja a megterhelt bőr sejt-DNS-ét, megújítja a bőrt, serkenti a védekező képességét és optimalizálja "stressz tűrő képességét".

Javasolt:

• Minden bőrtípusra, a külső környezet és a stressz hatásainak enyhítésére, de elsősorban érett bőrre.

• Bármely évszakban megfelelő.

Timexpert SRNS Világosító, méregtelenítő krém a szem alatti karikák és táskák ellen 15ml

Kiváló készítmény a szem környékének kezelésére, erős méregtelenítő és revitalizáló hatással. Hatékonyan tünteti el a fáradtság jeleit is. Forradalmi összetételének köszönhetően hármas hatást fejt ki:

1. Fáradtság elleni hatás A selyemakác kivonat és a koffein csökkenti vagy teljesen el is tünteti a szem alatti karikákat és táskákat.

2. Maximális világosító hatást fejt ki a szemkörnyéki bőrfelületen.

3. Az azonnali és hosszan tartó lifting hatásnak köszönhetően megfiatalítja az arc külsejét és általános megjelenését.

15 000 Ft