Timexpert Rides nappali krém és éjszakai maszk szemre 2x10 ml

Az érzékeny és finom szemkörnyéki bőr a legmagasabb minőségű kozmetikumokat igényli, melyek azt nyújtják, amire valóban szüksége van. Csökkenti a ráncokat és a mimikai vonalakat. Eltünteti a fáradtság jeleit. Halványítja a szem alatti sötét karikákat, csökkenti a táskákat. Az egész arcot fiatalossá varázsolja. Az ajkak még a szemkörnyéki területeknél is érzékenyebbek. A nagyon vékony bőrrétegükön és a környező területeken azonnal meglátszanak a ráncok, a dehidratáltság és a folyadékveszteség. Az ajak bőre hajlamos berepedezni, a környékén nagyon könnyen megjelenhetnek a mimikai vonalak és a mélyebb ráncok is.

A Timexpert Rides Eyes termékek nagyon hatékonyan képesek megoldani e problémákat, illetve hozzájárulni a megelőzésükhöz. A plasztikai sebészet legújabb felfedezései, valamint a bőr saját bőrmegújító mechanizmusai jelentik számukra az inspirációt.

A Timexpert Rides Eyes termékcsalád a hatóanyagok egészen rendkívüli kombinációjára épül, amely globális harcot hirdet a ráncok, a mimikai vonalak, a szem alatti karikák és táskák ellen: Micro-dermoxin komplex, Pro-Collagestine-Fill technológia, szójafehérjék, biotechnológiai összetevők és a galagonya-bimbók kivonata találhatók benne.

A kezelés eredménye tökéletesen revitalizált, megfiatalodott bőr a szemkörnyéken és az ajkak körül. A Timexpert Rides Eyes kozmetikumokkal a fiatalos megjelenés és a gyönyörű, egészséges és vonzó ajkak a világ legtermészetesebb dolgának számítanak.

Javasolt:

• A szemek és az ajkak körüli területre.

• 30 éves kortól.

• Bármely évszakban használható.

Timexpert Rides Nappali krém és éjszakai maszk szemre 2 x 10 ml

Két különösen hatékony termék, melyek folyamatosan fejtik ki hatásukat, nappal és éjszaka a bőr öregedésének különféle tünetei ellen. A nappali ránctalanító krém a ráncok és a mimikai vonalak ellen napközben optimalizálja a bőr saját védekező képességét. A bőr "kozmetikai hátországaként" működve jelentősen csökkenti a ráncokat és a mimikai vonalakat. Az éjszakai maszk a szem alatti karikák és táskák ellen támogatja a bőr hatékony regenerációját. Láthatatlan filmréteget képez a bőrön, amely lehetővé teszi a hatóanyagok fokozatos és hosszú ideig tartó felszabadulását.

23 000 Ft