Timexpert C+ (A.G.E.) szemkrém 15ml

Rendkívül eredményesen veszi fel a harcot a glikációval, a bőr öregedésének egyik fő okozójával. Azonnali hatással csodálatos, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, puhává és bársonyossá teszi, eltünteti a ráncokat és egységesíti a bőrszínt. A Timexpert C+ (A.G.E.) kezelést követően az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.

Mi az a glikáció? A tudományos bizonyítékok azt mutatják, hogy a bőr öregedésének oka a glikáció. Glikáció akkor következik be, amikor a felesleges glükóz a bőrben a kollagén és elasztin rostokkal érintkezik és károsítja azokat. Az évek múltával a bőrsejtekben felhalmozódik a glikáció végterméke, a glikált fehérjék (angol rövidítéssel A.G.E.), és gyakorlatilag becsomagolják a kollagén és az elasztin rostokat, amelyek így elvesztik rugalmasságukat és idővel teljesen elpusztulnak. A glikáció károsítja a bőrben található kollagént, csökkenti a rugalmasságot, a szövetek megereszkednek, ráncok és a bőr struktúrában hibák alakulnak ki. Ennek eredményeként felgyorsítja az öregedés folyamatát. A glikációt nagyon hatékonyan meg lehet előzni a TIMEXPERT C+ (A.G.E.) kozmetikummal történő kezeléssel.

Javasolt:

• A korai öregedés jeleit mutatató, ráncosodó és nem egységes színárnyalatú bőr esetében.

• Fakó, fáradt bőrre.

• Valamennyi bőrtípusra minden évszakban.

Timexpert C+ (A.G.E.) Multikorrekciós Szemkrém azonnali világosító hatással 15 ml

Frissítő emulzió, amely néhány pillanat alatt ragyogóvá varázsolja a szem környékének érzékeny bőrét, kipihent külsőt kölcsönöz neki. Összetételének, azaz a C-vitamin származékoknak (VC-IP) és az Umeboshi kivonatának köszönhetően egyedülálló energiabombaként hat, csökkenti a szem alatti karikákat és táskákat. Az arc friss, kipihent és ragyogó lesz!

13 000 Ft