Time Expert C+ szett (Multikorrekciós szemkrém 15ml és Intenzív hatású multikorrekciós emulzió vegyes bőrre 50ml)

Timexpert C+ (A.G.E)

Rendkívül eredményesen veszi fel a harcot a glikációval, a bőr öregedésének egyik fő okozójával. Azonnali hatással csodálatos, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek, puhává és bársonyossá teszi, eltünteti a ráncokat és egységesíti a bőrszínt. A Timexpert C+ (A.G.E.) kezelést követően az arcbőr gyönyörű és fiatal lesz.

Javasolt:

• A korai öregedés jeleit mutatató, ráncosodó és nem egységes színárnyalatú bőr esetében.

• Fakó, fáradt bőrre.

• Valamennyi bőrtípusra minden évszakban.

Intenzív hatású multikorrekciós krém 50ml

Könnyed, friss, citrusos textúra jellemzi. Finom masszázst alkalmazva azonnal beszívódik. Erősen antioxidáns és revitalizáló C-vitamin származékot (VC-IP), glikáció gátló Umeboshi szilva kivonatot tartalmaz. Megakadályozza a kollagén és az elasztin rostok megkeményedését és megsemmisülését, ezzel késlelteti az öregedés folyamatát. A krém normál bőrtípusra ajánlott.

Multikorrekciós szemkrém azonnali világosító hatással 15ml

Frissítő emulzió, amely néhány pillanat alatt ragyogóvá varázsolja a szem környékének érzékeny bőrét, kipihent külsőt kölcsönöz neki. Összetételének, azaz a C-vitamin származékoknak (VC-IP) és az Umeboshi kivonatának köszönhetően egyedülálló energiabombaként hat, csökkenti a szem alatti karikákat és táskákat. Az arc friss, kipihent és ragyogó lesz!

26 000 Ft