Royal Jelly szett (tápláló arckrém extra száraz bőrre 50ml Tej és Tonic 125ml

Royal Jelly

Ez a termékcsalád újszerű megközelítést kínál a méhpempő alapú bőrápolásra a bőr optimális ellenálló képességének regenerálódása érdekében. A méhpempő egy egyedülálló természetes elixír, a Wolfiporia Extensa pedig egy gombafajta, amelynek kivételesen erős öregedés gátló hatása van és közvetlenül a bőr "szívéig", azaz a bőrsejtekig hatol be. Itt jelentősen befolyásolja a bőr kohézióját, és így visszaállítja a bőr ellenálló képességét. A méhpempő és a Wolfiporia Extensa kettőse számos kedvező hatást gyakorol a bőrre:

• A kezelés után a bőr felkészülten várja a hétköznapi stressz külső hatásait.

• Megújítja természetes ellenálló képességét a negatív hatásokkal szemben.

• Visszanyeri optimális ellenállását, azaz nem lesz érzékeny a külső negatív hatásokra, és gyorsabban regenerálódik.

Tökéletes szépség a Royal Jelly kezeléssel: Táplálja, revitalizálja, a mélyben regenerálja a bőrt, ami ezáltal ellenálló, feszes és világosabb tónusú. A termék kellemes illata nyugalmat és tökéletes komfort érzést áraszt.

Javasolt alkalmazás:

• Valamennyi, a stressz, a fáradtság és a korai öregedés jeleit mutató bőrtípusra.

• Az ultraibolya sugárzás, a légszennyezés, a nedvesség, a depiláció stb. negatív hatásainak kitett bőr kezelésére.

• 35 évnél idősebb ügyfelek számára.

• Alkalmas egész évben történő használatra.

Comfort tápláló krém méhpempővel normál bőrre 50ml

Zsírosabb jellegű nappali krém. Azonnal felszívódik. Táplálja a bőrt és erősíti annak ellenálló képességét. A Méhpempő és a Wolfiporia Extensa gomba kivonata regenerálja, védi és feszesíti a bőrt, valamint megelőzi a ráncok kialakulását. A fáradtság jelei eltűnnek, a bőr ragyogóbb, egészségesebb és élénkebb lesz.

Sminkeltávolító tej és tonik egyben méhpempővel 125ml

Gyengéden megtisztítja a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket és sminkmaradványokat. Kettős hatás: a felvitt arctej a bőrön finom, félig áttetsző tonikká változik. Miután a szennyeződéseket vattapamaccsal eltávolítjuk, a bőr tiszta, friss és selymes lesz és készen áll a további kezelésekre. A termék minden bőrtípusra alkalmas, különösen előnyös a fakó, fáradt, külső stressz hatásainak kitett bőr esetén. Méhpempő és Wolfiporia Extensa gomba kivonatot tartalmaz.

19 500 Ft