Purexpert Invisible spot patch tapasz 24 db

A Purexpert termékcsalád teljesen megváltoztatja azt, amit eddig a bőrtisztításról gondoltunk. Ez egy minden igényt kielégítő professzionális kezelés, amely nagyon rövid idő alatt minden bőrtípust gyönyörűvé és egészségessé varázsol.

A Purexpert eredeti, kifinomult gondoskodást nyújt, melynek köszönhetően a bőr tiszta és egységes lesz. Összehúzza a pórusokat, csökkenti az egyenetlenségeket, megakadályozza az első ráncok kialakulását.

Javasolt:

• Minden bőrtípusra.

• Minden korosztály számára, beleértve a nagyon fiatal lányokat és fiúkat, akik szép és egészséges bőrre vágynak.

• A termékcsalád olyan termékeket is tartalmaz, amelyeket kifejezetten zsíros, pattanásos és problémás bőrre terveztek.

Purexpert Invisible spot patch tapasz helyi kozmetikai hibák kezelésére 24 db

Különleges tapasz pattanások, mitesszerek és más bőrhibák kezelésére. A tapaszból 8 órán keresztül szabadulnak fel a hatóanyagok, melyek támogatják a sejtek megújulását, és rendkívül rövid idő alatt kijavítják a kozmetikai tökéletlenségeket. A tapasz kontrolálja a túlzott faggyúképződést, oldja a zsírt és megakadályozza az új hibák kialakulását. A termék szalicilsavat tartalmaz, amely segít a bőr túlzott hámlásának korrigálásában, eltávolítja az elhalt sejteket és segít a pórusok tisztán tartásában.

További hatóanyagok: szőlő kivonat, teafa-olaj, természetes olajok, levendula és narancsvirág keveréke.

Az alkalmazás módja: Helyezze fel a tapaszt közvetlenül a problémás helyre, és hagyja hatni 8 órán keresztül. Szükség esetén ismételje meg az alkalmazást. Kényelmesebb megoldásként azt javasoljuk, hogy használja éjszaka.

9 500 Ft