Nincs készleten, beszerzés 2-5 munkanap So Delicante szett (krém normál bőrre 50 ml + S.O.S szérum 30ml)

So Delicate

Egyedülálló professzionális gondoskodás, amely komfortérzést biztosít még a legérzékenyebb, reagens bőrtípusoknak is, amelyek nem reagálnak jól a kozmetikumokra. A legjobb természetes hatóanyagokat a legújabb kozmetikai technológiával ötvözi, rendkívül hatásos megoldást kínál az érzékeny, reagens bőr számára. A gabonacsíra, a rozmaring, a tea, a kamilla és a tengeri algák fitoaktív kivonata erős nyugtató hatással bír. A ceramidokkal és lipidekkel együtt megszüntetik az olyan kellemetlen érzéseket, mint a bőr feszülése vagy a viszketés, enyhítik a bőr kivörösödését, kiszáradását és a hámosodását. A So Delicate kozmetikumok megújítják a bőr védőrétegét és serkentik a természetes ellenálló képességét. Normalizálják az érzékeny bőrt, kellemes és komfortos érzést nyújtanak. Az eredmény már egyetlen kezelés után is szemmel látható: nyugodt, erős, egészséges és gyönyörű bőr, amely képes ellenállni a külső negatív hatásoknak.

Javasolt:

• Érzékeny és reagens bőr számára.

• A külső negatív hatásoktól elszenvedett bőrre.

• Felkészülni a szélsőséges éghajlati viszonyok (nap, hideg, szél) negatív

hatásaira és ezek megelőzésére.

• A normális kozmetikumokra érzékeny, rosszul toleráló, reagens bőrrel

rendelkező személyek számára.

• Bármely életkorban, minden évszakban.

So Delicate krém és szérum rozaceás érzékeny bőrre

Krém normál bőrre: Lágy, selymes textúrájú készítmények, érzékeny bőrtípusokra. Hidratáló és tápláló hatóanyagok kellemes, bőrnyugtató hatású kombinációja. Csökkentik az irritációt és a bőrpírt.

S.O.S. szérum: Bőrnyugtató szérum. Exkluzív formula olyan hatóanyagokkal, mint a ceramidok, lipidek, fitoaktiv kivonatok és a Defensitive Complex. Tökéletes megoldás még a legérzékenyebb, reagens bőr számára is. Azonnali hatással nyugtatja a bőrt, visszaadja egyensúlyát és a komfort érzést. Az arc újra fiatalos megjelenést és szépséget nyer. Tökéletesen hidratált, világos árnyalatú és ragyogó lesz.

20 000 Ft