Excel Therapy szett 2. (szérum 30ml + cityproof krém 15ml)

Excel therapy O2 cityproof

A Germaine de Capuccini határozott ellenszer a szennyezett levegő és a stressz által okozott negatív következmények ellen. Az Excel Therapy O2 tökéletesen igazodott az aktuális életvitel legújabb szükségleteihez, és egy új generációs termék jött létre, amely tökéletes ápolást nyújt a bőrnek a környezetszennyezés (szállópor, napsugár, kék fény stb.) ellen, hogy a bőr nap mint nap ellen tudjon állni ezeknek a állni ezeknek a negatív tényezőknek. Az Excel Therapy O2 Cityproof (Pollution Defense) olyan többfunkciós kozmetikum, amely belülről és kívülről is védi a bőrt és megelőzi a korai öregedést.

Az Excel Therapy O2 CITYPROOF új korszakot jelent a bőrápolás történetében

• oxigénnel látja el és méregteleníti

• regenerálja

• védi és erősíti a bőrt

Excel Therapy szett 2. (szérum 30ml + cityproof krém 15ml)

Cityproof krém: Krém száraz bőrre. Tápláló, puha tapintású krém. Azonnali enyhülést hoz a bőrnek.

Pre-szérum:

A bőr külső rétegeit célzó aktiváló esszencia kétféle hatást fejt ki:

• MEGÚJÍTJA A BŐR KÜLSŐ RÉTEGÉT, ami ezáltal nagymértékben áteresztővé válik a későbbi kezelések eredményeinek maximalizálása érdekében.

• HATÉKONYAN ERŐSÍTI A BŐR ELLENÁLLÓ KÉPESSÉGÉT és regenerálódó képességét, hogy minél jobban tudjon reagálni külső tényezőkre. Ez a kezelés kifejezetten a bőr külső rétegére összpontosít, amely pajzsként véd bennünket - ha a bőr felszíne nem egészséges, működése sem megfelelő.

20 500 Ft