Biomaser X1 digitális sminktetováló gép kéziegységgel

Biomaser X1 digitális sminktetoválógép a Biomaser család középső testvére, nagyobbik testvéréhez hasonlóan professzionális és letisztult megjelenésével azonnal meghódítja az érdeklődőket.

A Biomaser család középső gépe a digitális sminktetoválógépek legújabb generációját testesíti meg. Fejlett, intelligens, könnyen kezelhető sminktetoválógép, amely segítségével határtalanok a lehetőségeid a sminktetoválás terén. A géphez egy darab ultrakönnyű kéziegység tartozik.

A kéziegység tartó indukciós beállítással van ellátva, ami azt jelenti hogy nem szükséges a gépet lekapcsolnunk, amennyiben szünetet szeretnénk tartani a munkánkban, hanem elegendő a kéziegységet csupán vissza helyeznünk a tartójába és az automatikusan le fog állni. Amikor újra felemeljük pedig elindul.

A Biomaser X1 négyféle programot kínál, szemöldök, szemhéj, száj és testen történő tetoválás.

A leütésszám szabályozható 50 és 250 leütés per másodperc között.

A kijelzőn látható az üzemidő.

A Biomaser X1 digitális sminktetoválógép korunk egyik legmodernebb sminktetoválógépe a piacon, amely a legmagasabb elvárásokat és igényeket is kielégíti. Különleges nyújtott tűmodulja végtelen egyszerűvé teszi a modul behelyezését, hiba lehetőség nélkül és még higiénikusabbá teszi a gép használatát.

A kéziegységeket a legfinomabb járású precíziós motorokkal szerelték, amellett pedig megtartották azok valóban pehely súlyát. Ezek a tulajdonságok teszik alkalmassá a Biomaser X1 digitális sminktetoválógépet a legmodernebb technikák tökéletes kivitelezésére.

A gépet egy év azonnali cseregép garanciával értékesítjük, ami azt jelenti, hogyha mégis meghibásodna a sminktetoválógéped, mi a következő munkanapon futárral küldünk Neked egy cseregépet. Amellyel addig dolgozhatsz, amíg mi a gépedet megjavíttatjuk illetve kicseréljük. Így ha nálunk vásárolsz, soha nem kell aggódnod afelől, hogy a gép meghibásodása esetén bevétel kiesésed lesz vagy nem tudod kiszolgálni a vendégeidet!

349 990 Ft