Biomaser MTS450 digitális sminktetováló gép

Biomaser MTS450 digitális sminktetoválógép a Biomaser család zászlóshajója professzionális és letisztult megjelenésével azonnal meghódítja az érdeklődőket. Burkolata alumíniumból készült, kezelőfelülete egy érintőképernyős panel, melynek mérete 16 cm x 23,7 cm x 6 cm

A Biomaser család csúcsgépe a digitális sminktetoválógépek legújabb generációját testesíti meg. Fejlett, intelligens, könnyen kezelhető sminktetoválógép, amely segítségével határtalanok a lehetőségeid a sminktetoválás terén. A géphez kettő darab ultrakönnyű kéziegység tartozik, amelyek akár egyszerre működtethetőek, amellett hogy a sebesség önállóan állítható a kéziegységeken.

A kézegység tartó indukciós beállítással van ellátva, ami azt jelenti hogy nem szükséges a gépet lekapcsolnunk, amennyiben szünetet szeretnénk tartani a munkánkban, hanem elegendő a kéziegységet csupán vissza helyeznünk a tartójába és az automatikusan le fog állni. Amikor újra felemeljük pedig elindul.

A sminktetoválógéphez tartozik lábpedál is, amelyet nem muszáj használni, de lehet amennyiben valaki úgy kívánja. A lábpedál két módot kínál: be- és kikapcsolás, elindítása vagy leállítása.

A Biomaser MTS450 négyféle programot kínál, szemöldök, szemhéj, száj és testen történő tetoválás.

A leütésszám szabályozható 50 és 250 leütés per másodperc között.

A kijelzőn látható az üzemidő.

A Biomaser MTS450 digitális sminktetoválógép korunk egyik legmodernebb sminktetoválógépe a piacon, amely a legmagasabb elvárásokat és igényeket is kielégíti. Különleges nyújtott tűmodulja végtelen egyszerűvé teszi a modul behelyezését, hiba lehetőség nélkül és még higiénikusabbá teszi a gép használatát.

A kéziegységeket a legfinomabb járású precíziós motorokkal szerelték, amellett pedig megtartották azok valóban pehely súlyát. Ezek a tulajdonságok teszik alkalmassá a Biomaser MTS450 digitális sminktetoválógépet a legmodernebb technikák tökéletes kivitelezésére.

A gépet egy év azonnali cseregép garanciával értékesítjük, ami azt jelenti, hogyha mégis meghibásodna a sminktetoválógéped, mi a következő munkanapon futárral küldünk Neked egy cseregépet. Amellyel addig dolgozhatsz, amíg mi a gépedet megjavíttatjuk illetve kicseréljük. Így ha nálunk vásárolsz, soha nem kell aggódnod afelől, hogy a gép meghibásodása esetén bevétel kiesésed lesz vagy nem tudod kiszolgálni a vendégeidet!

899 000 Ft