B-calm hidratáló krém száraz bőrre 50ml

B-calm


A B-CALM egy professzionális dermokozmetikai kezelés az érzékeny, intoleráns bőrre, amely hajlamos a kivörösödésre. A Germaine de Capuccini arra törekszik, hogy ennek a legsérülékenyebb bőrtípusnak a reakcióit minél jobban megismerje, ezért az összetevők rendkívül gondos kiválasztásával megalkotta a B-CALM termékcsaládot, melynek hatékonyságát és tolerálhatóságát számos tudományos vizsgálattal és tanulmánnyal igazolta. A feladat összetettségére jellemző, hogy három évnyi kitartó erőfeszítésre és tesztelésre volt szükség a megfelelő formula kiválasztásához, amely képes az érzékeny bőr ápolására és az egészséges külső visszaállítására.


Javasolt:


• Érzékeny, túlzott reakciókat mutató bőrre.


• Azon ügyfelek számára, akiknek a bőre érzékeny / intoleráns reakciókat mutat a legtöbb kozmetikai kezelésre.


• Nők és férfiak részére is, bármely életkorban.


• Bármely évszakban megfelelő.


A B-CALM termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz alkoholt, színezőanyagokat, szilikonokat, ásványi és illóolajokat, valamint illatanyagokat sem.


B-Calm hidratáló krém-tápláló textúra 50ml


Mindennapi hidratáló gondoskodás az érzékeny bőr számára, amely serkenti a bőr védekező mechanizmusait és csökkenti az irritáció kialakulását, miközben szemmel láthatóan enyhíti a túlérzékenység tüneteit. Hidratálja és nyugtatja még a legérzékenyebb bőrt is. A feszültség és kellemetlen érzés eltűnik. Tápláló textúráját száraz bőrre tervezték.
Az alkalmazás módja: Reggel és este. Az arcra, a nyakra és a dekoltázsra alkalmazzuk.

17 000 Ft